blob: 9dbad4d35a43ba595eef85e6fa3bdd4302174dce [file] [log] [blame]
{
"af": "Afganistan",
"za": "Afrik\u00eb e Jugut",
"dz": "Algjeri",
"ad": "Andorra",
"ao": "Angola",
"ai": "Anguila",
"aq": "Antarktid\u00eb",
"ag": "Antigua dhe Barbuda",
"an": "Antilet Hollandeze",
"sa": "Arabi Saudite",
"ar": "Argjentin\u00eb",
"am": "Armeni",
"aw": "Aruba",
"au": "Australi",
"at": "Austri",
"az": "Azerbaixhan",
"bs": "Bahamas",
"bh": "Bahrein",
"bd": "Bangladesh",
"bb": "Barbados",
"be": "Belgjik\u00eb",
"bz": "Belize",
"bj": "Benin",
"bm": "Bermuda",
"by": "Bjellorusi",
"bo": "Bolivi",
"ba": "Bosnj\u00eb dhe Hercegovin\u00eb",
"bw": "Botsvan\u00eb",
"br": "Brazil",
"ci": "Bregu i Fildisht\u00eb",
"bn": "Brunei Daresalam",
"bg": "Bullgari",
"bf": "Burkina Faso",
"bi": "Burundi",
"bt": "Butan",
"dk": "Danimark\u00eb",
"dm": "Dominik\u00eb",
"ae": "E.B.A.",
"eg": "Egjipt",
"ec": "Ekuador",
"sv": "El Salvador",
"er": "Eritre",
"ee": "Estoni",
"et": "Etiopi",
"mk": "F.Y.R.O.M.",
"ph": "Filipine",
"fi": "Finland\u00eb",
"fj": "Fixhi",
"fr": "Franc\u00eb",
"ga": "Gabon",
"gm": "Gambia",
"gh": "Gan\u00eb",
"ge": "Gjeorgji",
"gs": "Gjeorgji Jugore dhe Ishujt Sandui\u00e7 Jugor\u00eb",
"de": "Gjermani",
"gi": "Gjibraltar",
"gd": "Grenad\u00eb",
"gr": "Greqi",
"gl": "Groeland\u00eb",
"gp": "Guadalup\u00eb",
"gy": "Guajan\u00eb",
"gf": "Guajan\u00eb Fr\u00ebnge",
"gu": "Guam",
"gt": "Guatemal\u00eb",
"gg": "Guernsi",
"gn": "Guine",
"gq": "Guine Ekuatoriale",
"gw": "Guinea-Bisau",
"ht": "Haiti",
"nl": "Holland\u00eb",
"hn": "Honduras",
"hk": "Hong Kong",
"hu": "Hungari",
"in": "Indi",
"id": "Indonezi",
"iq": "Irak",
"ir": "Iran",
"ie": "Irland\u00eb",
"fo": "Ishujt Faroe",
"fk": "Ishujt Folkland (Malvinas)",
"hm": "Ishujt H\u00ebrd dhe MkDonalds",
"ky": "Ishujt Kajman",
"cc": "Ishujt Kokos (Kiling)",
"ck": "Ishujt Kuk",
"cx": "Ishujt K\u00ebrshnell\u00eb",
"mp": "Ishujt Mariana Verior\u00eb",
"mh": "Ishujt Marshall",
"nf": "Ishujt Norfolk",
"sb": "Ishujt Solomon",
"tc": "Ishujt Turq dhe Kaikos",
"ax": "Ishujt \\u00c5land",
"um": "Ishujt e Vegj\u00ebl t\u00eb Skajsh\u00ebm t\u00eb Shteteve t\u00eb Bashkuara",
"vg": "Ishujt e Virgj\u00ebr Britanik",
"vi": "Ishujt e Virgj\u00ebr t\u00eb SH.B.A.-ve",
"bv": "Ishulli Buuve",
"im": "Ishulli i Robit",
"is": "Island\u00eb",
"it": "Itali",
"il": "Izrael",
"jp": "Japoni",
"ye": "Jemen",
"jo": "Jordani",
"nc": "Kaledoni e Re",
"kh": "Kamboxhia",
"cm": "Kamerun",
"ca": "Kanada",
"qa": "Katar",
"kz": "Kazakistan",
"ke": "Kenia",
"cv": "Kepi i Gjelb\u00ebr",
"cl": "Kili",
"cn": "Kina",
"kg": "Kirgizstan",
"ki": "Kiribati",
"co": "Kolombi",
"km": "Komoros",
"cg": "Kongo-Brazavil",
"cd": "Kongo-Kinshasa",
"kr": "Kore e Jugut",
"kp": "Kore e Veriut",
"cr": "Kosta Rika",
"hr": "Kroaci",
"cu": "Kub\u00eb",
"kw": "Kuvajt",
"la": "Laos",
"lv": "Latvi",
"ls": "Lesoto",
"lb": "Liban",
"lr": "Liberi",
"ly": "Libi",
"li": "Liehtenshtejn",
"lt": "Lituani",
"lu": "Luksemburg",
"mg": "Madagaskar",
"yt": "Majot",
"my": "Malajzi",
"mw": "Malaui",
"mv": "Maldive",
"ml": "Mali",
"me": "Mali i Zi",
"mt": "Malt\u00eb",
"ma": "Marok",
"mq": "Martinik\u00eb",
"mu": "Mauricius",
"mr": "Mauritani",
"gb": "Mbret\u00ebria e Bashkuar",
"mx": "Meksik\u00eb",
"mm": "Mianmar",
"fm": "Mikronezi",
"mo": "Moldavi",
"mc": "Monako",
"mn": "Mongoli",
"ms": "Monserrat",
"mz": "Mozambik",
"na": "Namibi",
"nr": "Nauru",
"np": "Nepal",
"ne": "Niger",
"ng": "Nigeri",
"ni": "Nikaragua",
"nu": "Niue",
"no": "Norvegji",
"om": "Oman",
"pk": "Pakistan",
"pw": "Palau",
"pa": "Panama",
"pg": "Papua Guinea e Re",
"py": "Paraguaj",
"pe": "Peru",
"pn": "Pitkern",
"pf": "Polinezia Fr\u00ebnge",
"pl": "Poloni",
"pr": "Porto Riko",
"pt": "Portugali",
"cy": "Qipro",
"va": "Qytetshteti i Vatikanit",
"cf": "Republika Afriko-Qendore",
"do": "Republika Domenikane",
"md": "Republika e Moldavis\u00eb",
"cz": "Republika \u00c7eke",
"re": "Ribashkim",
"rw": "Ruand\u00eb",
"ro": "Rumani",
"ru": "Rusi",
"eh": "Sahara Per\u00ebndimore",
"ws": "Samoa",
"as": "Samoa Amerikane",
"sm": "San Marino",
"st": "Sao Tome dhe Principe",
"sc": "Sejshelle",
"sn": "Senegal",
"rs": "Serbi",
"al": "Shqip\u00ebri",
"us": "Shtetet e Bashkuara t\u00eb Amerik\u00ebs",
"bl": "Sh\u00ebn Bartolomeu",
"sh": "Sh\u00ebn Helen\u00eb",
"kn": "Sh\u00ebn Kits dhe Nevis",
"lc": "Sh\u00ebn Lu\u00e7ia",
"mf": "Sh\u00ebn Martini",
"pm": "Sh\u00ebn Pier dhe Mik\u00eblon",
"vc": "Sh\u00ebn Vincent dhe Grenadine",
"sl": "Sierra Leone",
"sg": "Singapor",
"sy": "Siri",
"sk": "Slovaki",
"si": "Sloveni",
"so": "Somali",
"es": "Spanj\u00eb",
"lk": "Sri Lank\u00eb",
"sd": "Sudan",
"se": "Suedi",
"sr": "Surinam",
"sj": "Svalbard dhe Jan Majen",
"sz": "Svaziland",
"th": "Tailand\u00eb",
"tw": "Taivan",
"tz": "Tanzani",
"tj": "Taxhikistan",
"io": "Territore Britanike t\u00eb Oqeanit Indian",
"tf": "Territoret Fr\u00ebnge Jugore",
"ps": "Territoret e Pushtuara Palestineze",
"tl": "Timor-Leste",
"tg": "Togo",
"tk": "Tokelau",
"to": "Tonga",
"tt": "Trinidad",
"tn": "Tunizi",
"tm": "Turkmenistan",
"tr": "Turqi",
"tv": "Tuvalu",
"wf": "Uallis dhe Futuna",
"ug": "Ugand\u00eb",
"ua": "Ukrain\u00eb",
"uy": "Uruguaj",
"uz": "Uzbekistan",
"vu": "Vanuatu",
"ve": "Venezuel\u00eb",
"vn": "Vietnam",
"jm": "Xhamajk\u00eb",
"je": "Xhersi",
"dj": "Xhibut",
"zm": "Zambia",
"nz": "Zeland\u00eb e Re",
"zw": "Zimbabve",
"ch": "Zvic\u00ebr",
"td": "\u00c7ad"
}